Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Győrben is egyre nagyobb igény mutatkozik a házi betegápolás iránt, amelyre a Milko Med cég kínál megoldást. A vállalkozás professzionális szolgáltatásaival és magasan képzett szakembereivel több, mint 5 éve segíti azokat, akiknek otthonukban szükséges orvosi vagy ápolási ellátás. 

 A cég szíve-lelke Milkovics Attila, akinek az egyik bakancslistás pontja az volt, hogy egészségügyi végzettséget szerezzen. Miután 2017-ben ez sikerült, megálmodta saját várát, a Milko Med Kft.-t. A győri kórházban szerzett gyakorlatot, ahol gyorsan kitűnt elméleti és gyakorlati tudásával, empatikus-lojális ellátási módszerével. Az elmúlt öt év hozott örömöt-bánatot, kemény megpróbáltatások elé állította, de küzdött hogy megálmodott vára a megpróbáltatások ellenére is fennmaradjon.

 "Nem olyan ember vagyok aki alá odatették a készet, minden egyes ügyfélért, minden egyes elismerésért keményen meg kellett küzdenem és még ma is meg kell küzdeni érte. Ezért tudom értékelni azt amim van. Munkámmal kapcsolatban: Én mindig úgy gondolkodom egy ellátás kapcsán, hogy azt adjam, amit fordított helyzetben én magam is elvárnék. Ezért lehetek büszke vezetője egy olyan nagyszerű szakmai csapatnak, mint a Milko Med Kft.”

A Milko Med Győrben és peremkerületein is dolgozik, az ügyfeleik legnagyobb megelégedésére. A csapat magasan képzett, tapasztalt és empatikus egészségügyi szakemberekből áll, akik teljes mértékben elkötelezettek a betegek egészségügyi szükségleteinek kielégítésében. A cég minden egyes betegével személyre szabottan dolgozik, és biztosítja, hogy minden egyes betegnek az ő egészségügyi állapotának megfelelő ellátást kapjon.

A cég egyik fő célja, hogy a betegek otthonának kényelmében biztosítson lehetőséget arra, hogy családjuk és barátaik körében gyógyuljanak. A cég által kínált szolgáltatások közé tartozik a napi ápolási tevékenységek ellátása, orvosi kezelések, gyógyszerek beadása, valamint a betegekkel való konzultáció és tanácsadás.
Napi szinten rugalmasan együttműködnek a gondozottal és a hozzátartozókkal, így tudják biztosítani a felügyeleti látogatást a napi életvitel megtartásában. 


 

24 órás betegfelügyeleti szolgáltatás az egész országra kiterjed. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy egy szakképzett kolléganő ott lakik a gondozottnál és segít neki a napi életvitel megtartásában. Nagyon fontos, hogy a Milko Med munkatársai nem bejárónők vagy takarítók, hanem szociális vagy egészségügyi végzettséggel rendelkező szakemberek. 
Folyamatosan bővülő szolgáltatási körükben már megtalálható a betegkísérés – hogy az elfoglalt hozzátartozókat tehermentesíteni tudják, a stroke utáni betegek gépi – kézi tornáztatása, az oxigénterápia – hogy az anyagcsere folyamataik frissüljenek, ezzel kellemesebb komfortérzetet biztosítanak az igénybe vevőnek.

Egy nagyon fontos szolgáltatás is megtalálható náluk, a kegyeleti szolgáltatás, amely az életvégi állapotba került gondozottak hozzátartozóinak nyújt nagy segítséget. Ez egy nagyon érzékeny időszak, így hatalmas segítséget jelenthet, hogy a cég gondoskodik róla, hogy idős beteg szerettük a hozzá méltó módon hagyja el szeretett otthonát. Otthoni elhalálozása esetén a halott körüli teendőket elvégzik:

 

  • Otthoni elhalálozás esetén a szakma szabályainak megfelelően ellátják elhunyt hozzátartozóját
  • Gondoskodnak az orvosi halottszemle elvégzéséről, elszállításról
  • Segítséget nyújtanak a teljes temetés megszervezésében
  • Polgári szertartás esetén szónok biztosítása
  • Hamvasztás esetén kedvező díjazású urnáik közül választhat 

A vállalkozás folyamatosan fejleszti szolgáltatásait, és igyekszik megfelelni a betegek egyre magasabb elvárásainak. Így nagyon büszkék, hogy újra elérhetővé tették az "Ügyeletes házi segítségnyújtás" szolgáltatásukat jelzőrendszerrel. Ez azt jelenti, hogy a nővérhívó s.o.s. gombjának segítségével nem csak jelzést generál és 24 órában fogadják a fogadó központukban, hanem ezekre a jelzésekre kivonulást is biztosítanak szakképzett személyzettel. Habár megkülönböztető jelzést nem használnak, így is a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre érnek és megkezdik a segítségnyújtást, az első ellátást. Már vízálló, ájulásérzékelő karórákkal dolgoznak, így duplán biztonságban lehet a gondozott, hiszen eszméletvesztés esetén, automatikusan jön a riasztás. 

A vállalkozás professzionális szolgáltatásaival és tapasztalt szakembereivel biztosítja a legjobb ellátást, így a Milko Med csapata 24 órán át készen áll arra, hogy segítse gondozottjait a gyógyulás útján!

(x)