Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Mobilizált ügyfélszolgálaton intézhetünk ügyeket

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat egy ügyintézésre felszerelt kisbusz, amely előre meghatározott időpontokban elérhető olyan településeken, ahol nem működik állandó jelleggel kormányablak. A kormányablakbusz egy mozgatható ügyfélszolgálati iroda, ahol az ügyfelek a kormányablakokban elérhető számos ügytípust intézhetnek, továbbá lehetőség van a hatósági eljárások megindítására szolgáló kérelmek benyújtására, illetve tájékoztatást kaphatnak az egyes eljárásokban az ügyintézés menetéről. – olvasható a kormanyhivatalok.hu oldalon.

November 7-én kedden 8:45 és 11:00 között Koroncón a könyvtár, gyógyszertár udvarán, 12:30 és 15:15 között pedig Győrújbaráton a Polgármesteri Hivatalnál lesz lehetőség ügyeket intézni a Győr-Moson-Sopron vármegyei kormányhivatal mobilizált ügyfélszolgálatán.

Személyi igazolvány igénylését, lakcímváltozás bejelentését, vezetői engedély ügyintézését, útlevél igénylését, valamint ügyfélkapu regisztrációt intézhet a lakosság a kormányablakbuszon.

 

Illusztráció: MTI