Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha egyszer mindenképpen el szeretnél látogatni Dubajba, akkor ezen a nyáron tedd meg, ugyanis a szállásodat más fizeti helyetted.

Az Emirates légitársaság nemrégiben bejelentette, hogy augusztusig ingyenes szállodai szobát biztosít az utasainak Dubaj különböző szállodáiban.

Fontos kiemelni, hogy a szóban forgó ajánlat a június 11-ig lefoglalt járatokra vonatkozik, amelyek május 26. és augusztus 31. közötti utazásra szólnak. A cég ügyfelei választhatnak, hogy csak Dubajba látogatnak el, vagy csak átszállnak a városban, és egy másik Emirates-járattal egy másik célállomásra utaznak. 

Ahhoz azonban, hogy jogosultak legyenek az ajánlatra, minimum 24 órát kell Dubajban tölteniük.

Azt azonban figyelembe kell venni, hogy a szállodai szobák érkezési sorrendben és a szabad helyek függvényében állnak rendelkezésre. Az Emirates azt ajánlja, hogy legalább 96 órával (körülbelül négy nappal) az indulás előtt érdemes repjegyet bookolni, hogy legyen esélyed az ingyenes szobák megszerzésére.