Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Négyszemközt egyeztetett Dézsi és Pintér

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ez Pintér Bence Facebook-posztjából derül ki, amit a keddi közgyűlés után hozott nyilvánosságra.

Mint megírtuk keddi közgyűlési tudósításunkban, Dézsi Csaba András polgármester a nyilvánosság előtt gratulált legyőzőjének, a civil színekben, LMP-s és Momentumos támogatással induló Pintér Bencének (Tiszta Szívvel a Városért Egyesület). Az októbertől munkába álló új polgármester a történteket így kommentálta: „Több helyen is kérdeztek erről, nyilatkoztam is, hogy Dézsi Csaba András leköszönő polgármester eleddig nem gratulált a választási győzelemhez. A korrektség jegyében szeretném jelezni, hogy a keddi közgyűlés elején a Városháza Dísztermében megtörtént a gratuláció, a közgyűlés után pedig egy rövid egyeztetésre is volt lehetőségünk négyszemközt.

A megbeszélésen az októberben leköszönő polgármester hasznos tanácsokkal látott el, emellett megállapodtunk abban, hogy Győr fejlődése érdekében békére van szükség, és arra, hogy a polgármester és a fideszes többségű közgyűlés együttműködjön. Ennek jegyében folytatjuk tovább a felkészülést az őszi átadás-átvételre.”