Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Július 6-án a madridi Mad Cool fesztiválon játszott a The Offspring, a banda gitárosa, Noodles pedig interjút is adott, amelyben új dobosuk, Brandon Pertzborn mellett arról is beszélt, hogy nem könnyű visszavennie az alkoholfogyásztásból a turnékon.
 
"Folyton igyekszünk másképp csinálni dolgokat. Én például próbálok úgy turnézni, hogy ne igyak túl sokat, de nem megy könnyen. Mindenesetre dolgozom rajta és egy kicsit már javult a helyzet.
 
Ami Brandon-t illeti, nagyon izgalmas, hogy új dobosunk lett, aki friss energiákat hozott a csapatba. Egyébként is állandóan tanulunk, változunk és fejlődünk, egy-egy változás pedig kifejezetten üdítő lehet időnként.
 
Augusztusban és szeptemberben a Sum 41-nal és a Simple Plan-nel fogunk turnézni. Két nagyszerű bandákról van szó, annak ellenére, hogy más-más stílusjegyek és energiák jellemzik őket. A Simple Plan-es srácok nagyon érzik a popos dallamokat, míg a Sum 41 zenéjében helyenként metalos vagy éppen hiphopos elemek vannak. Mindhárman punkzenekarok vagyunk, de egyáltalán nem egyformák, úgyhogy szerintem baromi jó turné lesz!"