?telmérgezést is okozhat, ha elkész?tés el?tt megmossuk a húst illetve a tojást -erre h?vj?k fel a figyelmet a szakemberek. Mos?skor ugyanis a v?zcseppekkel baktériumok tömkelege szóródhat szét a lak?sba. Egy Híradónk által megkérdezett dietetikus hangsúlyozta, ezek a baktériumok 75 fok felett pusztulnak el, ?gy, ha elkész?tés el?tt megmossuk az alapanyagot, felesleges veszélynek tesszük ki magunkat.
Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Valamilyen formában irányítani kell a forgalmat
A győri Hédervári út térségében – különösen a reggeli és délutáni csúcsidőszakban – hosszú autósorok, lassú áthaladás és gyakori torlódások nehezítik a közlekedést. A...