?telmérgezést is okozhat, ha elkész?tés el?tt megmossuk a húst illetve a tojást -erre h?vj?k fel a figyelmet a szakemberek. Mos?skor ugyanis a v?zcseppekkel baktériumok tömkelege szóródhat szét a lak?sba. Egy Híradónk által megkérdezett dietetikus hangsúlyozta, ezek a baktériumok 75 fok felett pusztulnak el, ?gy, ha elkész?tés el?tt megmossuk az alapanyagot, felesleges veszélynek tesszük ki magunkat.
Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Mégis épülhet kikötő a belvárosnál, de nem leszünk Antwerpen
Jelentős fejlődés előtt áll a győri hajós vízi élet a torkolati mű megépülésével: az infrastruktúra azonban hiányzik. Az alpolgármester szerint nem fognak Antwerpent csinálni...