Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Nem unatkoznak az itthon maradók sem

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az őszi szezon klubfeladatai után az Audi ETO keretének nagyobb részére most a nemzeti válogatottakban várnak feladatok, de a Győrben maradók sem unatkoznak majd. Egyhetes pihenőjüket követően november 25-től ismét munkához látnak a Győrben maradottak kiegészülve a klub utánpótlásbázisán nevelkedő tehetséges junior korú játékosokkal – írja a gyorietokc.hu.

A cseh válogatottnak nem sikerült kiharcolnia a világbajnoki szereplést, Jana Knedlikova így Győrben tölti az év hátralévő időszakát.

A szélsők közül továbbá Görbicz Anita, Bódi Bernadett, Puhalák Szidónia és Fodor Csenge készül továbbra is az Audi Aréna Győr falai között, míg néhányan sérülésükből lábadoznak, ezért nem utaztak hazájuk válogatottjával a világversenyre. A nemrégiben hosszú kihagyást követően visszatérő Amanda Kurtovic is klubcsapatának főhadiszállásán tréningezik az elkövetkezőkben, s jó hír, hogy a makacs sérülésével bajlódó Veronica Kristiansen is egyre közelebb kerül a teljesértékű munkavégzéshez és mihamarabbi újbóli pályára lépéséhez.

„Veronika állapota pillanatnyilag rendkívül jó ütemben javul, a mostani terhelések mellett – amely már pályaterhelést is tartalmaz, de nem kifejezetten kézilabda – panaszmentes, így reméljük, mire a csapat ismét rendelkezésünkre áll, addigra ő is lesz olyan állapotban, hogy már pályára léphet.” – számolt be játékosunk állapotáról dr. Balogh Péter csapatorvos.

Az idei szezonban nem lépett még pályára norvég hálóőrünk, Kari Aalvik Grimsbö, akivel kapcsolatban csapatorvosunk a következőképp nyilatkozott: „Jelenleg a rehabilitációs kezelésének végső szakaszánál tart, az újév elején megkíséreljük a munkába állításást. Végső soron a teljes porcintenzitású terhelés során derül ki, hogy mennyire bírja a térde.”