Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Nívós díjat nyert az Audi leányvállalata

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Magyar Külügyminisztérium és a HIPA (Hungarian Investment Promotion Agency) által közösen rendezett „Év Befektetője 2023” díjátadón az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. nyert a „Legnagyobb Képzési Program” kategóriában.

Az Audi Hungaria 100%-os tulajdonú leányvállalata, az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. a „Legnagyobb Képzési Program“ díjban a tavalyi évben indított munkatársi továbbképzési programja kapcsán részesült, melynek keretében a vállalalt mintegy 500  munkatársa szakmai, szakmán túli és nyelvi képzéseken vehet részt két éven keresztül. A képzések során elsajátított tudás és új kompetenciák elengedhetetlenül szükségesek a rendkívül kiélezett piaci versenyben.

„Az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. megalapításával új fejezet nyílt az Audi Hungaria sikertörténetében. Folyamatosan törekszünk arra, hogy szolgáltatási portfóliónkat tovább bővítsük, ügyfeleinknek pedig a legmagasabb színvonalon nyújtsuk világszintű szolgáltatásainkat. Ehhez elengedhetetlen kiváló szakembereink kompetenciáinak folyamatos fejlesztése, mely segítségével a jövőben is aktívan alakítjuk az autóipari transzformációt”, mondta Dr. Patrick Heinecke, az Audi Hungaria pénzügy, IT, beszerzés és compliance területekért felelős igazgatósági tagja és az AUDI HUNGARIA AHEAD Kft. Felügyelőbizottságának elnökhelyettese.