Kezdőlap KÉK HÍREK

Szarvashiba volt hazavinni: aggancstolvajt fogtak Kapuváron

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Biztosan ő sem olvasta el írásunkat, így bajba került egy férfi. .A kapuvári rendőrök mindössze egy nap alatt kinyomozták, ki áll a Himod és Hövej környéki erdőkből eltűnt szarvasagancsok mögött. Február 28-án kapott jelzést a rendőrség arra vonatkozóan, hogy az év elejétől kezdődően több kilogrammnyi szarvasagancs tűnt el egy erdő területéről. A Kapuvári Rendőrkapitányság azonnal lopás miatt nyomozást indított, és munkatársai hamar meg is találták a potenciális elkövetőt.

Február 29-én délelőtt egy 36 éves férfi lakásán csaptak le a nyomozók, ahol rábukkantak az eltulajdonított hat darab agancsra is. A gyanúsítottat a kapuvári rendőrök előállították, ahol beismerte a tetteit, ugyanakkor azt is hozzátette, nem tudta, hogy az agancsok elvitele tilos. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ezért felhívja a természetjárók figyelmét, hogy tartsák be az erdőkkel és mezőkkel kapcsolatos szabályokat.