Nyitnak a sportlétesítmények

A következő egy hétben fokozatosan visszaköltözik az élet a győri sportlétesítményekbe. Szombaton nyit az Aqua Sportközpont, hétfőtől fogadja a sportolni vágyókat az Olimpiai Sportpark, szerdától pedig a Magyar Vilmos Uszoda is látogatható. Dr. Dézsi Csaba András polgármester kifejtette, az elmúlt időszak bezártsága után újra megnyitják a népszerű sportlétesítményeket.

„Az elmúlt hetekben a korlátozások enyhítése során ügyeltünk a fokozatosságra, a közterületi sportolási lehetőségek bővítésére, most azonban eljött az ideje annak, hogy kellő körültekintés mellett a világszínvonalú sportinfrastruktúrát is újra birtokba vehessék a győriek. A játszóterek, sportparkok megnyitása után a létesítményeket is üzembe helyezzük.” – fogalmazott a polgármester.

Elsőként az Aqua Sportközpont nyit május 16-án, hétfőtől azonban már az Olimpiai Sportpark is nyitva áll a nagyközönség előtt. Az elkövetkezendő napokban a Magyar Vilmos Uszodát is felkészítik a nyitásra, amely május 20. szerdától fogadja vendégeit.

Természetesen minden helyszínen a higiéniai szabályok fokozott betartására van szükség, hogy mindenki nyugodtan, és biztonságosan sportolhasson. Az önkormányzat azt kéri, aki bármilyen betegség legapróbb jeleit észleli magán, ne menjen a létesítményekbe!

Híradó főszerkesztő, riporter