Pékek jelentkezését várják az ONLINE kenyérfesztiválra!

pék

A kézműipari tagozat 2020. évben rendhagyó módon ONLINE rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata 2020. évben XVIII. alkalommal rendezi meg az EUROREGIONÁLIS KENYÉRFESZTIVÁL ÉS KÉZMŰVES TALÁLKOZÓT, mely számos pékségnek és cukrászipari vállalkozásnak kínál térítésmentes bemutatkozási lehetőséget. A rendezvény ezúttal a kamara és a Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium közös szervezésben, valamint a Pedró Pékség szakmai támogatásával rendhagyó módon ONLINE kerül megrendezésre.A közösségi oldalakon lehetőséget biztosítunk a megyei, a környező megyék településein működő, illetve határon túli PÉK – ÉS CUKRÁSZIPARI VÁLLALKOZÁSOK bemutatkozására. Célunk, hogy megismertessük a minőségi alapanyagokból készült termékeket, egyedi fejlesztéseket és új technológiákat, melyek az egészséges élelmiszerek fogyasztását szolgálják.A kamara Kézműipari Tagozata tisztelettel felkéri Önt és vállalkozását, vegyen részt az ONLINE Euroregionális Kenyérfesztivál és Kézműves Találkozón!Az online fesztivál keretében bemutatkozó videókat, érdekességeket, recepteket osztunk meg a pékségekről, ezzel is ösztönözve a vásárlókat az üzletek felkeresésére.A Veres Péter iskolában végzett pékek jelentkezésére kiemelten számítunk!Tervezzük a csatlakozó pékek/ pékségek által összeállított receptúra alapján egy közös kenyér sütését, melyet minden résztvevő üzletben meg lehet majd vásárolni. Ez lenne a fesztivál kenyere.
A pékek, pékségek számára online szakmai konferenciát tervezünk, melynek célja a szakmai tapasztalatcsere. A konferencia témájával kapcsolatban várjuk ötleteiket, visszajelzéseiket.

A fesztivál időpontja: 2020. szeptember 6 – szeptember 18.Jelentkezés módja: Kérjük, részvételi szándékát jelezze a kezmuipar@gymskik.hu e-mail címen.Legyen az Ön vállalkozása is részese a fesztiválnak, mely vállalkozásának és termékkínálatának is térítésmentes megjelenési lehetőséget biztosít a kamara és a kenyérfesztivál felületein!

Forrás: gymskik.hu

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó