Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Pénteken zárul a győri fővonal felújításának második üteme

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Budapest-Tatabánya-Győr-Hegyeshalom vonalon a decemberig tartó felújítás legnehezebb, második üteme november 17-ig tart, addig szünetel a vonatközlekedés Tatabánya, illetve Szárliget és Biatorbágy, éjszakánként pedig Tatabánya és Budaörs között. Kizárólag pótlóbuszok szállítják az utasokat – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A héten a szárligeti állomáson november 14-től 17-ig a felsővezeték-hálózat karbantartását végzik, ezért keddtől péntekig 8.10 és 17.40 között az S10-es vonatok rövidebb útvonalon, csak Tatabánya és Győr között közlekednek.

Szárliget és Tatabánya között a felújítás miatt közlekedő pótlóbuszokkal lehet utazni, változatlan menetrend szerint. A Biatorbágy-Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Tatabánya-Oroszlány vasútvonalon november 18-tól december 9-ig a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Az S12-es személyvonatok csak Tatabánya és Oroszlány, illetve Oroszlány és Tatabánya között közlekednek – tették hozzá.

A Budaörs-Szárliget között végzett pályakarbantartási munkák miatt a Székesfehérvár-Komárom vonalon is pótlóbuszok közlekednek november 17-ig, a buszok Szőny-Déli vasúti megállóhelyet nem érintik.