Kezdőlap KÉK HÍREK

Pénztárcatolvajt keres a rendőrség

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A képen látható nőt keresi a rendőrség, mivel valószínűleg pénztárcát lopott.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás vétsége elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

A police.hu információi szerint, vélhetően a képen látható nő gyanúsítható azzal, hogy 2023. november 4-én 10 óra 30 perc és 11 óra 30 perc közötti időben Győrben, a Csipkegyári úton lévő üzletben egy pénztárcát tulajdonított el, a benne lévő iratokkal, készpénzzel, bankkártyákkal együtt. Az elkövetőről a közelben lévő biztonsági kamerák felvételt készítettek.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.