Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ha esik, ha fúj, egy biztos, havonta egyszer megtartják a bolhapiacot a győri Tarcsay utcában. Nem lesz ez másként Pünkösdkor sem.

– Keress kincseket, találj szép használati tárgyakat, lakberendezéhez kiegészítőket, lepd meg ajándékkal szeretteidet – hívja bolhapiacra a Győri Hírek olvasóit az esemény szervezője, Némethné Kovács Elvira. – A következő rendezvényünket május 19-én tartjuk. Aki szeretné, el is adhatja felesleges holmijait!

A szervező  a Győri Híreknek elmondta, hogy aki eladni szeretne, jelezze neki előre az esemény közösségi oldalán. Hatezer forint befizetésének fejében a szervezők a placcon helyet adnak számára és pénzre válthatja megunt dolgait. 

Az eseménnyel kapcsolatban a Győr-Szol Zrt. azt közölte, a vasárnapi rendezvény ideje alatt szünetel a parkolási lehetőség a Tarcsay parkoló egész területén. Mindenkit arra kérnek, hogy autójával május 18-án, szombaton 20 óráig hagyja el a parkolót, melyet a vasárnapi expót követően lehet újra használni.

Fotó: Győri Régiségvásár Facebook oldal