Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Megélt valóság lapozható formában. Hamarosan megjelenő könyvében Michael J. Fox megrendítően beszél reményről, félelemről és halandóságról. A hazai mozik kedvelt színésze mosolyog ránk a Vissza a jövőbe című filmből, Alex P. Keaton a Családi kötelékek című sorozatból, Mike Flaherty a Kerge Város-ból. A kisfiús, pimasz mosolyú – mondják róla tisztelői.

Fiatalkori Parkinson-kórt diagnosztizáltak

Mindössze 29 éves volt akkor. Hosszú évek óta küzd a betegség által érintettek szószólójaként. A Michael J. Fox Parkinson Alapítványon keresztül, finanszírozza a Parkinson-kór tudományos kutatásait, igyekszik gyógymódot találni.

Az Előre a jövőbe című könyvében Michael személyes történeteket és megfigyeléseket oszt meg betegségről és egészségről, korosodásról, a család és a barátok erőt adó támogatásáról, és arról, hogy az idő észlelése milyen hatással van arra, ahogy a mulandósághoz viszonyulunk.

„Békés pillanat volt”

– mesélt a színész a karrierje szempontjából döntő jelentőségű pillanatról. Amikor megszületett benne a visszavonulás gondolata.

A könyv, ami Előre a jövőbe – egy optimista gondolatai a múlandóságról címmel jelenik majd meg, útmutató gondolatokat ébreszthet  bennünk a magunk életével kapcsolatban.

(fotó, forrás: independent, port)