Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Rendőrök lövöldöztek Ravazdon

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság 2023. október 17-én rendezte meg a Rendőrség Országos PA-63 Retro Lőversenyt Ravazdon, a Magyalosi Lőtéren – írja a police.hu.

A versenyzőket Dr. Forrai Zsolt r. ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes és Benczik-Hrncsár Erika r. ezredes gazdasági rendőrfőkapitány-helyettes köszöntette, majd nyolc egyéni és egy csapatpályán mutatták meg tudásukat a megjelent versenyzők és a csapatok. A verseny célja a hivatásos állomány biztonságos és szakszerű fegyverkezelésének felmérése volt a megjelölt kategóriákban, valamint ezáltal a bajnoki címek és a helyezések eldöntése. A megmérettetésen emellett lehetőség volt a lövészsport kedvelőinek baráti találkozására, egyben szakmai tapasztalatok cseréjére.

Az eredményeket ezen az oldalon találhatjuk: https://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/2023-evi-rendor-orszagos-loverseny

 

Fotó: Szabó Gabriella/Zsaru Magazin