Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

A SAGA ABLAK ÉS AJTÓ műanyag és alumínium beltéri ablakok és ajtók forgalmazásával, beépítésével, cseréjével foglalkozik 2007 óta. Az ajtó- és ablakcsere szakszerű elvégzése mellett korszerű árnyékolástechnikai rendszereket (redőny, reluxa, roletta, szúnyogháló, zsaluzia) is kínálnak.
Műanyag ablak termékeiknél fő szempont ablakcsere előtt, hogy megfelelő műanyagablak profilt válasszunk ki. A cég minőségi Kömmerling, Velux és Gealan műanyag ablak, valamint Jawal alumínium profilokat forgalmaz.

Évtizedes tapasztalattal, kedvező árakkal és profi beépítő munkatársakkal rendelkeznek!
Felmerül a kérdés, hogy milyen nyílászárót válasszunk, melyik a legideálisabb az ingatlanunkba! A cég új helyre költözött, a József Attila útra, ahol egy exkluzív bemutatóteremmel várják az érdeklődőket, hogy saját szemükkel meg tudják nézni a nyílászárókat!

A műanyag és az alumínium nyílászárók előnyei:

•    Soha többet nem kell csiszolnia, mázolnia nyílászáróit
•    Az ablakok és ajtók profilja nem színeződik, nem sárgul be, még erős UV sugárzás hatására sem
•    Az ablakcsere után nagy mennyiségű energiát és pénzt takaríthat meg régi nyílászáróihoz képest
•    A műanyag és alumínium ablakok profiljai nem deformálódnak el
•    Igény esetén a műanyag és alumínium ablakok hanggátlási értéke fokozható

 

A Saga Ablaknál a megrendelő minden igényét kielégítik, a legfontosabbal, a határidővel az élen! Mivel egyenesen a gyártótól érkeznek a nyílászárók a bemutatóterembe, így saját szemünkkel láthatjuk és válogathatunk a minőségi termékek között! Hogy zajlik a munka a Saga Ablaknál?

 

Felmérés

A nyílászáró-csere illetve az újépítésű épületek esetén a megrendelést követő helyszíni felmérés tartalmazza az ablakok gyártási méretének felmérését, a nyílászárók műszaki-funkcionális egyeztetését, annak beépítési lehetőségeinek vizsgálatát.

Tervezés

A cég a személyes, illetve email-en keresztüli ajánlatkéréseket követő tervezés és árajánlatkészítés alkalmával modern speciálisan nyílászárók gyártásához és tervezéséhez szükséges szoftvereket használ, mellyel minden különleges (atypikus, íves, emelő-toló, körablakok) és hagyományos nyílászáró kivitelezhető.

 

Gyártás

Modern gépparkukkal és szakképzett dolgozóikkal rövid határidővel precíz, első osztályú minőségben tudják legyártani a megrendelt nyílászárókat.

Beépítés

Több mint 10 éve dolgoznak ugyanazokkal a beépítő kollégákkal, ami egyben garancia a megbízhatóságukra és magas szakértelmükre a nyílászáró-beépítés és tervezés területén egyaránt.

 


 

Bontás

Nyílászáró-csere esetén szükség van a régi ajtók és ablakok bontására mielőtt az új nyílászárókat beépítjük. Sajnos ez néha kicsit nagyobb porral jár a lakásokban, de kollégáik törekednek a lehető legkedvezőbb megoldások alkalmazására az ügyfél igényeinek teljeskörű figyelembevételével. Az általuk beépített szerkezetekre a cég 10 év garanciát vállal!
Ha tehát fontos a megbízhatóság, a szakemberek által beépített nyílászáró, amely minőségi, és nem kell aggódnunk a tartósságon, az esztétikai megjelenésen, csak élvezzük a használatot, akkor egyértelmű a választás!


Saga Ablak
9028 Győr, József Attila utca 68.
info@saga-ablak.hu
+36 70/ 773-06-88
+36 70/550-81-60

 

(x)