Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltóegyesület évről évre rászoruló családokhoz viszi el a Mikulást tűzoltóatóval! Idén szerettünk volna tűzoltóságunk profiljába illő hasznos "ajándékkal" lepni meg a családokat.

A fűtési szezon kezdetével megszaporodtak a szén-monoxiddal kapcsolatos bejelentések/káresetek, ezért NEM VÁRUNK DECEMBERIG!

Pályázati forrásból 10 kisgyerekes család biztonságát tudjuk támogatni az alábbiakkal:

– 1db Szén-monoxid érzékelő (10 éves élettartammal + jótállással)
– 1db Pompi a tűzoltómanó oktató mesekönyv: szakemberek bevonásával készült mesekönyv izgalmas történetekkel tanítja meg a gyereknek, mit tegyen, hogy megelőzze a tüzet és mit ha tűz van vagy veszélybe kerül.

A jogosultság feltételei:
– lakcím: vállalt vonulási területünkön (Győrszentiván, Likócs, Kisbajcs, Nagybajcs, Vének, Vámosszabadi, Bőny, Gönyű, Nagyszentjános)
– körzeti védőnő vagy osztályfőnök pár soros ajánlása, hogy meglátása szerint indokolt a támogatás
– a fűtés beltéri nyílt lánggal (kandalló, kályha, cserépkályha) történik, vagy őrlángos gázüzemű fűtő-/vízmelegítő berendezést használnak.

A támogatás igényléséhez küldjön e-mailt a gyorszentivan.ote@gmail.com-ra, mely tartalmazza:
igénylő nevét, lakcímét, telefonszámát, egy háztartásban élő gyerek(ek) korát, fényképet a fűtőberendezésről és a védőnői vagy osztályfőnöki pár soros igazolást november 21-ig!

A projekt a NEAG-KP-1-2023 – Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatásából kerül megvalósításra.
Az e-mail elküldésével nem válik automatikusan jogosulttá a jelentkező, egyesületünk fenntartja a jogot a jelentkezők közül a 10 támogatott kiválasztására, melyről értesítő e-mailt küld.