Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Selena Gomez és bájos kishúga ismét Taylor Swift koncertjén jártak. Nagyon jól érezték magiukat az Eras Tour los angeles-i állomásán is. Selena korábban egy megható üzenetben köszönte meg legjobb barátnőjének az elményt.

Selena Gomez és Taylor Swift barátsága legendás. A két sztár közti kölcsönös szeretet és tisztelet példaértékű, s eddig minden vihart kiállt. Nem csoda, hogy Selena Gomez már két alkalommal is részt vett a Taylor által fémjelzett Eras Tour egy-egy állomásán. Most legutóbb Los Angelesben csápoltak kishúgával, Gracie-vel, amíg korábban Texasban is voltak egy show-n.

"Köszönöm Bestim, hogy elkalauzoltál engem és kishúgomat a különleges és eufórikus világodba. Büszke vagyok, hogy ismerlek! Örökkön-örökké szeretlek!" – írta Selena Gomez még az Eras Tour texasi állomása után a saját Instagram-oldalára. Gracie és Selena azóta még egy Taylor Swift show részt vettek a napokban, Los Angelesben. 

Taylor számára a los angeles-i koncertshow-kkal véget ért az Eras Tour egyesült államokbeli sorozata, most Latin-Amerika felé veszi az irányt. Ahogy korábban már beszámoltunk róla: az Eras Tour dél-amerikai helyszíneken folytatódik augusztus végétől egészen novemberig. Itt egy pici pihenőt tart a stáb és jövő februárban Japánban folytatódik a kolosszális koncertshow. Japán után jönnek az ausztrál koncerthelyszínek, s pár távol-keleti helyszín után 2024. május 9-én Európa földjére érkezik az Eras Tour, Párizsban indul a koncertshow az Öreg Kontinensen. Sorrendben svéd, portugál, spanyol, újra francia, brit, ír, holland, svájci, olasz, német, lengyel, osztrák és újra brit földön lép majd színpadra Taylor Swift. A közelünkben Lengyelországban és Ausztriában lesz 2024-ben Taylor Swift koncert. Varsóban 2024. augusztus 1., 2. és 3-én, amíg Bécsban 2024. augusztus 8., 9., 10-én lesz három-három koncertshow.

photo: Jim Rymen/UP/Shutterstock and AFP via Getty Images (mixed by Oxygen Music)