Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Sikeres évkezdés a Danánál – A győri vállalat két nívós díjjal is gazdagodott

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Alig indult el a 2024-es év, de a Dana Hungary már több elismerést is bezsebelt. A vállalat egyik győri gyáregységét az elmúlt időszakban egy vevői minőségügyi díjjal ismerték el, emellett pedig a legjobb munkáltató címet is magukénak tudhatja a vállalat. 

A győri járműipari erőátviteli rendszerek gyártásával foglalkozó cég ismét elnyerte a Top Employer 2024 munkáltatói díjat. A Dana Hungary ezzel már ötödik alkalommal érdemelte ki a díjat országos szinten, és immáron negyedszer az európai díjjal is elismerték HR tevékenységeit.

A díj elnyerését, egyébként, egy éves auditálisi folyamat előzte meg, amely során a vállalatok HR stratégiája mellett a Top Employer Intézmény azt is figyelembe vette, hogy ki és milyen módon alkalmazza a digitalizáció és a mesterséges intelligencia adta lehetőségeket. A Dana számára a kitüntetés visszaigazolás is az egyes gyáregységek közötti sikeres együttműködésről, ugyanis az idei évben már 16 ország érdemelte ki ezt az elismerést. , valamint már  nem csak Európában, de Észak-Amerikában is regionális díjjal büszkélkedhet az amerikai vállalat.

Charles Wassen a Dana Hungary ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a díj nemcsak egy elismerés, hanem megerősítés is, hogy a vállalat jó irányba halad, és versenyképes feltételeket biztosít munkatársainak. 

Beszállítóként is remekelnek

A vállalat Light Vehicle gyáregysége nemrég megkapta a Jaguar Land Rover, azaz a JLRQ minőségügyi díját is. Ezt az elismerést a precíz és minőségi munkájávalval érdemelte ki a vállalat. A díjat az autógyártó ugyanis azoknak a beszállítóinak ítéli oda, akik hosszú távon képesek magas minőségi elvárásainak maradéktalanul megfelelni, és megbízható partnereknek bizonyulnak.

A Dana Hungary Kft. egyébként tavaly rekord árbevételt ért el, és továbbra is meghatározó szereplő Magyarország TOP150 vállalatai között