Spanyol túrára indult az UNI Győr

Milos Pavlovic
Milos Pavlovic

Az UNI Győr – Mély-Út  kedd hajnalban Bécsből utazott el harmadik Európa-kupa-mérkőzésére. Az ellenfél a csoport másik spanyol együttese, a Perfumerias Avenida lesz szerdán 20.30 órától.

A korábban az Euroligában jeleskedő hispán gárda eddig mindkét meccsét megnyerte, a Gernikát hazai pályán 62–59-re, a portugál Olivaist idegenben 106–45-re(!). A győriek egy győzelemmel és egy vereséggel állnak: a portugálokat a zöld-fehérek is verték (76–62), viszont a Gernikától alapos verést kaptak (41–77).

Nem számít tehát esélyesnek az UNI Győr, de Milos Pavlovic vezetőedző reméli, jó meccset tudnak majd játszani Salamancában.

“Az előző spanyolországi mérkőzésünk nem sikerült túl jól, viszont a hétvégi bajnokin kezdtünk visszatalálni arra az útra, amelyiken az előző időszakban jártunk. Persze tisztában vagyunk azzal, hogy azért az ellenfél más minőséget képviselt, mint a mostani ellenfelünk, de megpróbálunk az Avenida ellen is helytállni. Ez nem lesz egyszerű, negyven percen át koncentrálni kell ehhez, és keményen védekezni. Ha ebben fel tudjuk venni a versenyt velük, akkor van esély arra, hogy jobb eredményt érjünk el, mint a Gernika otthonában” – fogalmazott a szerb vezetőedző.

Híradó főszerkesztő, riporter