Kezdőlap GYŐR Győr - Sport

Szerződést hosszabbított a Győr olimpiai, világ- és Európa-bajnok francia kézilabdázója

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Estelle Nze Minko olimpiai, világ- és Európa-bajnok francia irányító szerződést hosszabbított a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatánál.A klub honlapjának híradása szerint a francia játékos új megállapodása nyártól három plusz egy évre szól.

 

„Estelle megtartása prioritás volt számunkra a szezon elejétől kezdve. A tárgyalások már idejekorán megkezdődtek, ennek a folyamatnak a végére értünk nemrég" – nyilatkozta Szabó Tamás nemzetközi és kommunikációs vezető a Kossuth Rádiónak. Hozzátette, a mai kézilabda egyik legsokoldalúbb, leggyorsabb játékosáról van szó, aki nagyon jó kvalitásokkal rendelkezik, ezt hétről hétre bizonyítja Győrben és a francia válogatottban is, utóbbiban immár csapatkapitányaként.

Szabó hangsúlyozta: a hosszútávú szerződés bizalmat fejez ki a klub részéről a játékos és az eddigi győri teljesítménye iránt, Nze Minko pedig a bizalmát fejezi ki a klub és annak projektje iránt azzal, hogy szeretne ennyi ideig Győrben maradni. A kétszeres olimpiai, kétszeres világbajnoki és háromszoros Európa-bajnoki érmes, 32 éves Nze Minko 2019 óta szerepel az ETO színeiben, előtte pedig három idényen keresztül Siófokon kézilabdázott.

 

Fotó: gyorietokc.hu