Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Tarolt a vihar Győrben

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A csütörtökre virradó éjszakai vihar következtében Győr területén több helyen fák dőltek ki, ágak törtek le, száraz gallyak kerültek a közterületekre illetve a szemetet szórta szét az erős szél. A Győr-Szol munkatársai csütörtökön fokozott intenzitással végezték a közterületeken a takarítási munkákat.

Ahol fák, nagyobb ágak estek áldozatául az erős szélnek, azokat feldarabolták és a helyszínről elszállították. A vihar erősségét mutatja, hogy több egészséges fákat rongált meg a szél. A letört gallyak, szétszórt falevelek összegereblyézése, elszállítása és a szemét összegyűjtése a következő napokban is folytatódik.

A Győr-Szol felhívja a figyelmet, hogy erős szélben ajánlott elkerülni a fás területeket és az autósoknak is gondosan kell megválasztaniuk a parkolás helyét. A fokozott balesetveszély miatt az erős szélben a parkok, ligetek, játszóterek területén mindenki csak saját felelősségre tartózkodhat. Ugyanez igaz a közterületi parkolókra is