Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

További lezárások váhatóak 83-as út építése miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mint tegnap már írtuk, jól haladnak a munkálatok a 83-as út 2*2 sávos szakaszain. Ezzel kapcsolaban most egy kis türelmet kérnek az építők. Lesz újabb lezárás, illetve jó hír, hogy valahol megszűnik a jelzőlámpás lezárás. Nézzük a részleteket:

A 83. sz. 2×2 sávos főút Pápa – Győr M1 közötti szakaszának kivitelezésével összefüggésben, a 8461 jelű Gyarmat – Csíkvánd összekötő úton 2023. július 17. (hétfő) – 2023. július 30. (vasárnap) közötti időszakban útépítési munkálatok miatt teljes útzár lesz érvényben. Ezen időszak alatt Csíkvánd település – Malomsok és Marcaltő irányába- a 8416 sz. kijelölt terelőútvonalon közelíthető meg.

Tájékoztattak arról is, hogygy a 83. sz. főút Győrszemere-Nagyszentpál és Győrszemre közötti útszakaszon a jelenlegi, váltakozó irányú jelzőlámpás forgalomkorlátozás 2023. július 11-én megszűnt, azonban a 83-as főút ezen szakaszán a további, befejező útépítési munkálatok okán időszakosan jelzőőrös forgalomirányításra kell még számítani.

A 8308. j.  mellékútra vonatkozó útzár továbbra is érvényben marad.