Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Új Tik-Tok őrület hódit, ugyanis a bevállalósak nekiesnek borotvával a szemöldöküknek! De biztos ez a jó megoldás?

A szemöldökformázás esetében is mindig újabb és újabb trendek jelennek meg, és az egyik legújabb divathoz szükség van egy kis bátorsághoz, ugyanis elő kell venni a borotvát. Persze ez nem jelenti azt, hogy a szemöldöknek teljesen mennie kell, vannak, akik csak a végéből borotválnak, hogy egy, a természetestől eltérő ívet tudjanak adni neki.

A szakértők szerint mielőtt valaki belevágna, érdemes elgondolkoznia azon, pontosan mennyit szeretnék leborotválni a szemöldökünkből, biztos, hogy a teljes lecsupaszítás-e a megoldás vagy elég csak részben megszabadulni tőle. És mindeközben nem szabad megfeledkezni arról, hogy a szemöldök ugyanis nagyban befolyásolja azt, hogy nézünk ki, milyen lesz a karakterisztikája az arcunknak. 

Azt is mérlegelni kell, hogy általában néhány napon belül megjelenik a borosta, de ahhoz, hogy a szemöldökünk teljesen visszanőjön több hétre van szükség. Arról nem is beszélve, hogy itt nagyon érzékeny a bőr és nagyon precíznek kell lenni, ebben pedig sokat segít, ha megfelelő eszközt választunk a szemöldökünk borotvával való formázásához.