Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Tekerj a Zöldbe! – Pannonhalma kerékpáron is megér egy misét

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Tekerj a Zöldbe! – Pannonhalma kerékpáron is megér egy misét. Ezzel a címmel március 23-án a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség szervezésében, az „Aktív Magyarország” program támogatásával útnak indul egy hobbikerékpáros csapat Győrből Pannonhalmára.

A túrára március 22. péntek estig még lehet jelentkezni. A vállalkozó szellemű bringások előtt egy negyvenkét kilóméteres kirándulás vár, amely egésznapos programmal szolgál. 

Pannonhalmára érkezve a reggeli elfogyasztása az első napirendi pont, majd Écs értékeivel ismerkedhetnek a túrázok Dr. Szabó Norbert polgármester jóvoltából. Schreiner Károly műhelyében, a fafaragó művész, asztalos és belsőépítész varázslatos munkáit tekinthetik meg a résztvevők. Néhány nevezetesség megtekintése után ebéddel zárul a programsorozat. A szervezők 16 óra körülre teszik a visszaérkezés időpontját.

A szervezők kiemelték, hogy a túrán mindenki saját felelősségére vehet részt, KRESZ szabályainak betartása kötelező és csak megfelelő műszaki állapotú kerékpárral lehet részt venni.
Jelentkezni a Facebook eseménynél lehet, név, e-mail cím és telefonszám megadásával. 
 

Kép: Hobbikerékpárosok Országos Klubja