Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A szabadulószobák új generációja jelent meg Győr városában is, a Titkok városa! Egy igazán üdítő újdonságról van szó, amihez nem kell sok dolog, csupán egy okostelefon, felnyalábolni a családot, barátokat, magunkkal vinni a jókedvünket és indulhat is az izgalmas városlátogatás! Kaland a szabadban, családoknak és barátoknak, az év minden napján. 

Na de miről is van szó pontosan?

Egy játék, ahol a város a szabadulószoba, mi pedig a játékosok.
Egy izgalmas, lebilincselő és változatos kikapcsolódás a családdal vagy barátokkal kint a friss levegőn. A városi szabadulós játékok, a klasszikus szabadulószobák új generációját képviselik. Nem is gondolnánk, hogy a városok mennyi rejtélyt és izgalmat tartogatnak magukban.
Városi nyomozós telefonos kalandjáték és szabadtéri csapatépítő egyben. Ha összeszedtük a csapatot, nálunk van egy mobiltelefon, akkor indulhat a móka!
A játék vezet minket, elegendő csak a rejtett utalásokat megtalálni és rejtvényeket megfejteni.
Mindeközben felfedezzük a várost, jót sétálhatunk és együtt szórakozunk. Izgalmas, kreatív és elgondolkodtató csapatmunka, ami egy másik perspektívából mutatja meg a várost. Egy izgalmas séta keretében megismerhetjük a város nevezetességeit, jellegzetes épületeit, szobrait, és ezáltal akár ihletet kaphatunk arra is, hogy a program után mivel töltsük el aktívan az időt.

Akkor is kiváló választás a játék, ha csupán egy egyszerűbb sétát akarunk feldobni, némi izgalommal és városfelfedezéssel fűszerezve, de egy randinak is igazán kiváló ötlet, tuti, hogy bevágódunk vele!
•    A játékot bármikor lehet szüneteltethetni, nem időre megy. Játék közben ha megéhezünk, nyugodtan lehet ebédelni egyet, és utána folytatni a nyomozást. Egy power bank jó ha van nálunk, de az se gond, ha lemerül a telefon, akkor egyszerűen egy másik telefonról jelentkezzünk be.
•    A játék elején egy adott helyszínt kell felkeresni és onnan indul a szálak felderítése. A kérdésre a játokosoknak meg kell adni egy választ amit jónak gondolnak. Helyes válasz esetén a következő kérdés vagy nyom azonnal megjelenik, hibás válasz esetén tovább próbálkozhatunk.

Kétféle játék közül választhatunk, amit a honlapon azonnal meg is vásárolhatunk: 

 

1. Szélhámos professzor- Az egyetem titkai
•    Nehézség 3 / 5
•    Szintidő 50 – 70 perc
•    Távolság: 1.5 km
•    A játék kezdő és végpontja nem ugyanaz a helyszín
TÖRTÉNET:

A győri professzor sietve távozott az étteremből. Egyes szemtanúk szerint zaklatott volt, mások szerint ideges. Kollégái szerint egy jóravaló és becsületes egyetemi tanár, akinek a diákjai a legfontosabbak. Mindezek ellenére a mai napon nem jelent meg a rendőrségi tanúbehíváson, vajon miért?
Csak rajtatok múlik, hogy a professzor hírneve besározódik-e. Nyomozzatok és derítsétek ki, hogy a professzor valóban szélhámos-e vagy sem?
Egy szemtanú jelen volt a főbb történéseknél, figyeljetek a tanácsaira, segíthet a nyomozásban…

 

2. Gyilkosság Győrben – A Radó sziget rejtelmei
•    Nehézség 4 / 5
•    Szintidő 60 – 80 perc
•    Távolság: 2.0 km
•    A játék kezdő és végpontja ugyanaz a helyszín
TÖRTÉNET:

Vasárnap kora hajnalban szörnyű hír rázta meg Győr lakosságát. Egy holttestet találtak a Radó-sziget környékén. Az eddig csendes és békés környék most komor és mélabús lett. Az emberek félnek, joggal hiszen egy gyilkos járt a környéken. A rendőrség tehetetlen, az elkövető pedig profi, alig hagyott hátra pár nyomot.
Most ti rajtatok a sor, nyomozzatok és göngyölítsétek fel az ügyet, ha figyelmesek vagytok, a gyilkos elkövetett egy nagy hibát, derítsétek ki mi az és juttassátok börtönbe az elkövetőt.
Egy szemtanú jelen volt a főbb történéseknél, figyeljetek a tanácsaira, segíthet a nyomozásban…

 

A játékok tehát a város legszebb részein és nevezetességein keresztül haladnak át, így csapatunkkal fantasztikus környezetben élhetjük át a városi nyomozás és szabadulás izgalmait!
Ha szeretnétek játszani, a következő elérhetőségeken tehetitek meg:

 

TITKOK VÁROSA
Városi nyomozós és kirándulós játékok

  Facebook

   Weboldal