Kezdőlap KÉK HÍREK

Tizenhárom évet kapott a nevelt kislányát molesztáló szörny apa

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hét, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hatéves nevelt kislányát kényszerítette szexre egy férfi két éven keresztül Mosonmagyaróváron. A gyermek beszélt erről a környezetének, de nem hittek neki. A szörny apa 13 évet kapott.

A Győri Ítélőtábla megállapította, hogy a férfi két évig molesztálta nevelt lányát 2019-től. Feleségével a mosonmagyaróvári lakásukban közösen nevelték a nő 2013 augusztusában született gyermekét és a 2019 májusában született közös lányt. A nevelőapa 2019 elejétől 2021 februárjáig végzett rendszeresen szexuális cselekményt a nevelt lányával. A kislány a környezetében lévő felnőtteknek már 2019-ben elmondta, hogy mit csinál vele a nevelőapja, de nem hittek neki, végül a vádlott egyik távoli rokona tett bejelentést a rendőrségen. A gyermeket többszörösen traumatizálták a nevelőapa tettei.

A Győri Törvényszék a vádlottat szexuális erőszak bűntette miatt 10 év fegyházbüntetésre ítélte és végleg eltiltotta bármely olyan foglalkozás gyakorlásától, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba. Kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

Az ítélet ellen az ügyész súlyosítás, a vádlott és a védője felmentés érdekében fellebbeztek, mivel a vádlott nem ismeri el a bűnösségét.

A Győri Ítélőtábla a most kihirdetett jogerős határozatában a Győri Fellebbviteli Főügyészség indítványára a büntetést 13 évre súlyosította.