Több körözött bűnözőt is elfogtak!

Hamis euróval fizetett egy férfi Győrben
Hamis euróval fizetett egy férfi Győrben

Győrben, a Kossuth utcán igazoltattak a rendőrök egy 25 éves férfit. Az adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy a Győri Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, ezért őt elfogták, és a győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A csornai járőrök a hajnali órákban intézkedtek egy 30 éves helyi lakossal szemben. Az igazoltatásakor megállapították, hogy a férfit a Győri Járásbíróság körözi, ezért őt elfogták és szintén a győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kapuvár Fő terén a rendőrök egy 44 éves helyi lakost ellenőriztek a délelőtti órákban. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a férfit a helyi rendőrkapitányság körözi, mivel a rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Elfogását követően a rendőrkapitányságra előállították, majd miután a bírságot kifizette szabadon bocsátották.

A mosonmagyaróvári vasútállomáson igazoltattak a járőrök egy 41 éves szigetmonostori lakost, akiről az adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy Budapest I. Kerületi Rendőrkapitánysága a körözését rendelte el. A férfit elfogták, és a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra előállították, majd miután a szükséges intézkedéseket vele szemben a bűnügyi szolgálat végrehajtotta, szabadon bocsátották.

Forrás: police.hu

Rendezvényszervező, kommunikációs tanácsadó