Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Gazdaság

Több mint negyven vállalat állásajánlatából lehet böngészni, három nap van rá

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mindezt a fővárosban, a Budapesti Gazdasági Egyetem és a CaseSolvers közös állásbörzéjén április 18-20. között a BGE három karán lehet megtenni.

Több év kihagyás után idén újra személyesen is látogatható rendezvény, amelybe online is be lehet kapcsolódni. Kiállítóként ott lesz az egyetem is szakmai gyakorlati helyeket kínálva hallgatóinak. 

Az érdeklődők tájékozódhatnak a pénzügyi szektortól a logisztikán át a turizmus és vendéglátás világának különféle területeiről, de online is kapcsolatba léphetnek a partnerekkel, akár azonnal leadhatják önéletrajzaikat. Az internetes platform videókkal és blogposztokkal igyekszik segíteni az érdeklődőket.

Április 18-án pénzügyi, szolgáltató és kereskedelmi cégek várják a hallgatókat a külkereskedelmi karon. Április 19-én a kereskedelmi, vendéglátóipari és idegenforgalmi karon vezető hotelláncok, a turizmus-vendéglátás szektor képviselői, valamint kereskedelmi és szolgáltató cégek következnek. A sorozat a pénzügyi és számviteli karon zárul, ahol a többi közt adótanácsadó és könyvvizsgáló cégekkel, bankokkal, informatikai, kereskedelmi és energetikai vállalkozásokkal, illetve szolgáltató központokkal lehet majd találkozni.  

Szakmai gyakorlati helyek, részmunkaidős pozíciók és álláslehetőségek széles kínálatából válogathatnak a hallgatók vagy a frissdiplomás pályakezdők, akiket a szervezők álláskeresési és karriertanácsadással is segítenek.

Illusztráció: pexels.com