Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Tovább tarthat az utazás, folytatódik a győri vasútvonal felújítása

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Herceghalom és Bicske között folytatódnak péntektől a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonal felújításának tavaszi utómunkálatai – közölte a MÁV honlapján. A karbantartás során 5-10 – esetenként 10-30 – perccel hosszabb eljutási idővel érdemes számolni.

A MÁV tájékoztatása szerint hasonlóan az előző két ütemhez egyebek mellett vágány- és váltószabályozásokat, ágyazatpótlást, illetve sínfeszültség-feloldást, felsővezeték-karbantartást végeznek.

Újra módosul a menetrend

Május 10-től, péntektől ismét módosul a menetrend a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon. Ez érinti az S10-es, S12-es és G10-es járatokat, a vasárnapi győri és szombathelyi InterRégiókat, a szombathelyi Savaria IC-ket és a soproni InterCityket, valamint a nemzetközi vonatok közül a Dráva és Mura IC-k közlekedése is változik.

A vasúttársaság közölte, az online menetrendi tervezők (Elvira, MÁV app) a megfelelő dátum kiválasztásával már a módosított menetrend alapján ajánlanak vonatokat.

További információk a mavcsoport.hu oldalon olvashatók.