Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Tujakiszedőbe és platós kocsiba forgatta nyereményét az abdai tippmixes

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Lassan fél éve már, hogy az abdai Sörös Ernő több mint 10 millió forintot nyert a Tippmixen. Ahogy azt megfogadta, a nyereményt a vállalkozásába fektette.

Ernő közismert ember Abdán és környékén, s ez az ismertség nem januárban kezdődött, amikor nagyot kaszált a fogadási szelvényével. Azon a szombaton 1560 forintos fogadással 10,3 milliót nyert, a tizenháromból tizenkét tippje bejött. Majdnem még nagyobb lett a nyeremény: amikor már a tizenkettedik meccset is eltalálta, tudta, hogy sokat nyert, az volt a kérdés, hogy 10 milliót vagy 48-at. Az utolsó mérkőzés azonban elszállt, így maradt neki a 10 millió 354 ezer forint, de nem bánkódott emiatt. A pénz nem vette el az eszét, megfogadta, hogy vállalkozásába fekteti a nyereményt, gépeket vásárol a tujakiszedéshez – ugyanis zöldterület-rendezést, fakivágást, bokrok tisztítását, fűnyírást, fűkaszálást is vállal.

A gyorihirek.hu-nak most elmondta: a nyereményét teljes egészében a munkájába fektette, tujakiszedőt, platos kocsit vásárolt belőle. Beszélgetésünk ideje alatt is egy kerékpárút mellett kaszálta a füvet. Hozzátette, a januári nagy nyeremény óta nem volt szerencséje a fogadásokkal, de reménykedik, hogy ismét megfogja majd kezét Fortuna.