Az elmúlt években a kertészkedés és az életmódváltás új értelmet adott a természet szeretetének. A TulipGarden egy olyan vállalkozás, amely abszolút támogatja ezt az életmódot, és az embereknek segít abban, hogy élvezhessék a természetben való időtöltést.

 

 


Idén már másodszor nyitotta meg kapuit a környéken egyedülálló TulipGarden Győrladamér április 7-én, Nagypénteken!

A cég alapja, egy családi gazdaság, a szigetközi Szabó Kertészet, Győrladaméron.
A Duna és mellékágai által határolt tájegység kitűnő adottságokat biztosít és sajátos szépségével sokakat vonz a térségbe. A kertészet apáról fiúkra szállt, ugyanis amit a családfő a nyolcvanas években elkezdett, azt most a két fiútestvér viszi tovább, természetesen a saját családjaikat is beleintegrálva.

A magas technikai színvonal nem csak a tulipánok termesztésében valósul meg, hanem már több éve hagyományosan működik a győrladaméri dinnye stand is, ahova visszajárnak az elégedett vevők!
A család türelme ugyancsak végtelen, de ebben az esetben nem rózsát, hanem tulipánt termett.
Így tavaly belevágtak, és az országos hálózatú TulipGarden partnercégévé váltak.
A kertben eddig 30 tulipánfajta 65 ezer hagymáját ültették el Győrladaméron, hogy a virágzó tulipánok látványával maradandó élményt szerezzenek minden ide látogató számára!

Mi várja azt, aki ellátogat a TulipGardenbe?

Április 7-től négy héten át szerdánként, és hétvégéken 10-18 óráig tartanak nyitva!
Több, mint 30 fajta tulipán százezernyi virága fog virágozni a fehértől, a szivárvány minden színén át, a feketéig!
A győrladaméri szántóföld színes ékszerdobozát minden 18 éve alatti ingyen látogathatja, 18 év felett pedig 500 forint ellenében léphet be.
Aki begépeli, hogy TulipGarden Győrladamér, az a Google Maps vagy a WAZE használatával is könnyedén odatalálhat, de akár busszal is jól megközelíthető, vagy egy kellemes biciklitúra úticéljaként is betervezhetjük.

Idéntől a kert tulajdonosai az italok mellett az ételekre is gondoltak, így egy büfékocsiból vásárolhatunk harapnivalót magunknak. A hétvégenként a gyerekekre is gondolnak, ugyanis játszótéri játékokat, hintát, csúszdát, és jó idő esetén légvárat is beüzemelnek. Húsvétkor és hétvégenként egy nyuszi és egy bárány is erősíti a csapatot! Alkalmanként kézműves árusok és profi fotós is színesíti a kínálatot. A fotós akár nyitvatartási időn kívül is igénybe vehető, hogy csodás fotók készülhessenek a pompás tulipánok között.
Ha valaki tulipánt szeretne szedni, annak érdemes ollót, kosarat hozni, mert ez csak korlátozott számban áll a vendégek rendelkezésére.

Az időjárás miatt a kert nyitva tartása változhat, ezért érdemes követni a kert Facebook oldalát, a TulipGarden Győrladamér-t, ahol sok más mellett erről is tájékoztatnak, és hamarosan nyereményjáték is várja az oldal követőit.

TulipGarden Győrladamér
Külterület, Gyorladamer, Hungary
 
(30) 101 0611