Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt héten 88 eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek, összesen kilenc ember sérült meg.

  • Két személyautó ütközött hétfő délután a Malomszéki út és a Győrújbaráti út kereszteződésénél. A tűzoltók áramtalanították a járműveket és felitatták a kifolyt hűtővizet, valamint irányították a forgalmat a rendőrség kiérkezéséig. A balesetben nem sérült meg senki. 
  • Száraz falevelek égtek mintegy háromszáz négyzetméteren kedd délután Győrben, a marcalvárosi kiserdőben. A tűzoltók rövid időn belül eloltották a lángokat. A tűz másra nem terjedt át, nem sérült meg senki. 
  • Két személyautó ütközött szerda délután a 1401-es számú úton, Halászi és Arak között. Az egyik gépjárművezető a roncsok közé szorult, őt a mosonmagyaróvári hivatásos és a darnózseli önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Az autókban csak a gépjárművezetők utaztak, a mentők mindkettejüket kórházba szállították. A tűzoltó egységek mindkét járművet áramtalanították. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.
  • Műanyag hulladék, falevél és autógumik égtek csütörtök délután Győrben, a 82-es főúton, a kismegyeri vasúti átjárónál. A tűz átterjedt egy személyautóra is. Az eset során nem sérült meg senki. 
  • Kigyulladt egy trélert vontató gépjármű csütörtök este az M1-es autópálya 138-as kilométerszelvényében, Mosonszentmiklós térségében, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. A győri és a lébényi hivatásos tűzoltók oltották el a lángokat. A trélert időben leakasztották, azt nem érintette a tűz. A tűzeset során nem sérült meg senki.
  • Kisteherautó és személyautó ütközött szombat reggel a 82-es főút 70. kilométerénél, az M1-es autópálya felhajtónál. A győri hivatásos tűzoltók és a győrújbaráti önkéntes tűzoltó egyesület tagjai áramtalanították a járműveket. Az autókban csak a gépjárművezetők utaztak, a mentők mindkettőjüket kórházba szállították.