Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Új, kedvezményes árú bérletek jönnek kizárólag győri lakosoknak a Volánbusz helyi járataira

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

2024. április 1-jétől új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletekkel utazhatnak a győri lakosok a Volánbusz helyi autóbusz járatain Győrben. Az új díjtermékek az önkormányzat által kiadott igazolás bemutatásával, a közlekedési társaság győri jegypénztáraiban válthatók meg március 25-től.

Az érvényes állandó győri lakóhellyel rendelkező lakosok 2024. április 1-jétől kedvezményes árú havi vagy negyedéves bérlettel vehetik igénybe a Volánbusz helyi járatait a vármegyeszékhelyen a helyi autóbuszos közösségi közlekedési közszolgáltatást megrendelő Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának közgyűlési határozata alapján. A havi bérlet 4.200 forintba, a negyedéves bérlet 8.250 forintba kerül, míg a tanulók és nyugdíjasok egy hónapra 1.650 forintért, egy negyedévre 3.250 forintért válthatnak bérletet.

Az új, kedvezményes árú havi és negyedéves bérletek az önkormányzat által kiállított igazolás bemutatásával, kizárólag a Volánbusz győri jegypénztáraiban vásárolhatók meg 2024. március 25-től. Automatából, applikáción keresztül vagy egyéb módon nincs lehetőség a vásárlásra. Az igazolás igényléséről Győr honlapján található információ. A győri helyi közlekedés díjszabásával kapcsolatos tudnivalók a Volánbusz honlapján érhetők el.