Kezdőlap HAZÁNK Hazánk - Közélet

Keresik az ország kedvenc tesitanárait!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az év tesitanára szavazásra március 31. éjfélig bárki jelölhet általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt.

Egy új sport, egy új képesség vagy egy új egyéni teljesítmény – ezt is jelentheti a kötelező tesióra. Ahhoz azonban, hogy ez így legyen, olyan tesitanárokra van szükség, akik aktivizálják és inspirálják a tanulókat. A „K&H mozdulj! az év tesitanára” programban pontosan az ilyen tanárokat keresik. A jelöltek közül a Magyar Diáksport Szövetség, majd a nagyközönség döntheti el, ki az ország legkedveltebb tornatanára.

Az év tesitanára szavazásra március 31. éjfélig bárki, tehát gyerekek, szülők, pedagógus kollégák, intézményvezetők egyaránt jelölhetnek általános iskolai vagy középiskolai testnevelőt.

A jelölteket három kategóriában értékelik: 200 fő vagy az alatti iskolákban tanító testnevelő, 200 fő fölötti iskolában tanító testnevelő, illetve 30 év alatti testnevelő.

Első körben az MDSZ kiválasztja vármegyénként a legígéretesebb 5 jelöltet kategóriánként, közülük pedig a nagyközönség online szavazással döntheti el, ki lesz a három kategóriában az országos nyertes.

(X)