Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Ha már te is unod az örökös bezártságot, indítsd a nyarat Győrben a CRAZY5K Felfújható
Akadályfutáson!

Június negyedikén mindenkit várnak  a Külső Bácsai út és Mosoni Duna közötti NATURA 2000 füves területen egy igazán sportos mókára!

A szervezők idén a CRAZY5K Akadályfutást viszik el az érdeklődők számára, ahol 10 hatalmas akadályt kell leküzdeniük a résztvevőknek, melyet 5 km-es futás követ. A futam elején aerobikos bemelegítéssel biztosítják, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban indulhasson.

Akkor sem kell csüggedni, ha valaki nem szeret futni, ugyanis a CRAZY5K-t sétálva is lehet teljesíteni. Mindenki, aki beér a célba, garantáltan éremmel, technikai pólóval és jókedvvel távozik!
A tavaly már Szegeden bemutatott két új akadállyal is találkozhatnak a résztvevők, melyek a Tank Trap és The Forest nevet viselik.
A versenyen bárki részt vehet, aki idén betölti a 8. életévét és magassága eléri a 130 cm-t,azonban biztonsági okokból a 15. életévüket be nem töltött fiatalok csak felnőtt kíséretében futhatnak.
Legyen az családi kiruccanás vagy céges csapatépítő, garantált a nevetés és a kikapcsolódás!


A csapatok idén is kedvezményben részesülnek: 10 fő esetén 10%, 20 fő esetén 20%!
Nevezni a www.crazy5k.com weboldalon lehet, további információkért pedig látogassatok el
az esemény Facebook oldalára!  

NEVEZÉSI DÍJAK // HATÁRIDŐK
6890 Ft – április 12.
7890 Ft – május 10.
8890 Ft – május 17.
9890 Ft – május 24.

A helyszíni nevezés csak korlátozott számban lesz elérhető, ezért inkább mindenki gondolkodjon előre és nevezzen be a legvidámabb futásra!
 

(X)