A Europe néhány nappal ezelőtt egy Hold Your Head Up című új dallal jelentkezett, a hírek szerint pedig jövőre egy új albumot is felvesz a zenekar. A banda frontembere, Joey Tempest többek közt erről beszélt Eddie Trunk-nak, de szóba került a csapat teljes történetét feldolgozó dokumentumfilm is.
 
"A pandémia alatt sok szabadidőm lett, és elég jó dalötleteim támadtak ebben az időszakban, a Hold Your Head Up pedig különösen tetszett a többieknek is, úgyhogy néhány hónappal ezelőtt eldöntöttük, hogy ezt a nótát felvesszük a Ghost producerével, Klas Åhlund-dal. A dalt végül nemrég mutattuk be és nagyon elégedettek vagyunk vele. Igyekszünk mindig frissek lenni és megújulni, és úgy érezzük, hogy ez ezúttal is sikerült. Nem titkolt célunk volt ezzel a számmal, hogy megnézzük, hogy tudunk együtt dolgozni Klas-szal. Még nem döntöttük el, hogy vele vesszük-e fel az új albumot, de az biztos, hogy lesz lemez, és már vannak is nagyszerű ötleteink hozzá.

A Hold Your Head Up-ot azért is szerettük volna bemutatni, mert hamarosan érkezik a dokumentumfilmünk, ami a banda teljes történetét összefoglalja a stockholmi kezdetektől egészen napjainkig. Rengeteg VHS-felvételt bányásztunk elő, többek közt a The Final Countdown San Francisco-i munkálatairól, japán hotelszobákról és 1983-84 körüli backstage-ekből, amikor még mindannyian fiatalok voltunk. Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy milyen sokan vállalták a szereplést a filmben, köztük a Ghost tagjai és Benny Andersson az Abbából. Emellett egészen aktuális dolgok is lesznek benne, például a Hold Your Head Up elkészítésének folyamata és a 40 éves jubileumi turnénk. Egyelőre még koncertezünk, de 2024 elején stúdióba vonulunk és elkezdjük felvenni az új albumot."