Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Hihetetlen dolog történt a harmincnyolc éves Moe Hunterrel, miután felébredt a kómából. A férfi több mint egy hónapot töltött kómában, közben pedig még a szíve is leállt, köszönhetően a bakteriális agyhártyagyulladásnak és a tuberkulózis egy ritka fajtájának.

Miután felébredt az agyműtétéből, nem emlékezett dolgokra, kis idő után aztán nagyon meglepte családját és barátait. A korábbi gyorséttermi dolgozó olyan művészi képességekkel rendelkezett, amelyekhez kicsit sem konyított azelőtt.

Eladja alkotásait

Moe az iskolában gyenge volt rajzból, festésből és modellezésből, most azonban tökéletesek a művészet terén való képességei. Új művészi lelkesedését arra használja, hogy asztalos vállalkozóként dolgozzon, és életnagyságú, bonyolult modellmásolatokat kezdett építeni. Az egy gyermekes édesapa azóta már pénzzé is tette néhány műalkotását, illetve országszerte kiállításokon mutatta be azokat.

Az orvosok és egészségügyi szakemberek nem tudják megmagyarázni a jelenséget. A neurológusa azt mondta neki; mindegy, egyszerűen csak élvezze a dolgot. A férfi ma már képregényeket készít és forgatókönyveket is ír.