Kezdőlap GYŐR Győr - Gazdaság

Új ügyfélszolgálati irodát nyitott a Groupama Biztosító Győrben!

 

A Groupama Biztosító nemrégiben egy új ügyfélszolgálati irodát nyitott Győrben, amely az ügyfelek számára új lehetőséget biztosít a gyors és hatékony ügyintézésre. Ez a lépés a társaság közel 30 évvel ezelőtti belvárosi irodájának bővítése, amely a növekvő ügyfélkör kiszolgálását célozza meg.

 

Stratégiai döntések és ügyfélközpontúság

Pozsgai Péter, a cég üzleti igazgatója elmondta, hogy a döntés hátterében az elmúlt években tapasztalt növekedés és az ügyfelek megváltozott vásárlási szokásai állnak. Az új iroda megnyitásával a Groupama Biztosító a gyors és komplex kiszolgálást helyezi előtérbe, amelynek része a pénzügyi szolgáltatások egy helyen történő intézése.

A belvárosi irodájuk az ország egyik legforgalmasabbja. Mint elmondta, ügyfeleik szeretik személyesen, ugyanakkor gyorsan intézni ügyeiket, ezért esett választásuk a 9024 Győr Kormos István utca 6. szám alatti, az OTP Bankfiók mellett lévő irodahelyiségre. 

 

Az új iroda hatása a környékre

A Groupama Biztosító új irodája nem csak az ügyfelek, hanem a helyi közösség számára is előnyös. Borsi Róbert, a körzet önkormányzati képviselője szerint az iroda hozzájárul a lakókörnyezet értékének növeléséhez, és a tudatos gondolkodás, valamint a biztonságérzet iránti igény kielégítéséhez. A minőségi szolgáltatások elérhetősége emeli a környék lakóinak életminőségét és a lakások piaci értékét.

 

A megnyitó esemény és előadások

Az új iroda megnyitása előtt a Groupama Biztosító partnertalálkozót is szervezett pénzügyi élet aktuális kihívásairól és a rájuk adott innovatív megoldásokról. Pogátsa Zoltán közgazdász-szociológus a partnertalálkozó résztvevőinek a magyar- és a nemzetközi gazdaság meghatározó folyamatairól beszélt. Alexandre Jeanjean, a Groupama Biztosító vezérigazgatója előadásában bemutatta a cég üzleti filozófiáját, illetve azt, hogy a változó és gyakran kiszámíthatatlannak tűnő pénzügyi helyzetre milyen biztonságos és ügyfélközpontú megoldásokat kínál a Groupama Biztosító. Füzes Edit személybiztosítási termékmenedzsment vezető az öngondoskodás fontosságát hangsúlyozta, míg Pozsgai Péter üzleti igazgató a biztosító Győr-Moson-Sopron vármegyei jelenlétét bemutatva megemlítette többek között, hogy a régióban kiemelkedő a lakásbiztosítási állományuk, hiszen gyakorlatilag minden ötödik ingatlant náluk biztosítottak.

Tekintsék meg a megynitóról készített összeállításunkat!