Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Taylor Swift az első női előadó a Spotify történetében, aki elérte a havi 100 millió hallgatót. Az énekesnő karrierje újabb mérfölkőhöz ért.

A Spotify által hivatalosan megosztott az adat, miszerint Taylor Swift az első női eladó, aki 100 milliós hallgatottságot produkált. Az énekesnő ezzel a számmal The Weeknd-et követi a sorban. Taylor Swift részéről további jó híreket közöltek egy összefoglaló válaszban, így nyilatkozott az énekesnő képviselője a Hollywood Reporternek:

"Nem ez az első rekord, amit az énekes-dalszerző egyedül idén megdöntött. Júliusban ő lett az első nő, akinek egyszerre legalább négy albuma szerepelt a Billboard 200 lista TOP10-es szekciójában. Ezek az elbumok a Midnights, a Lover, a Folklore és a Speak Now (Taylor's Version).
Taylor Swift március óta világkörüli turnén van. Az Eras Tour a hatodik fő turnéja kóarrierje során, amely során 146 koncertet ad a világ számos pontján. Ahogy korábban mi is hírt adtunk róla: a 2024 augusztusáig tartó koncertsorozaton latin-amerikai, ausztrál és ázsiai helyszínek mellett európai állomások is szerepelnek. 2024. augusztus 1-3. a lengyelországi Varsóban, a PGE Narodowy Stadionban lép fel Taylor, amíg augusztus 8-10. pedig az osztrák állomás dátuma, amely helyszíne a bécsi Ernst Happel Stadion.

photo: Getty / John Shearer/TAS23