Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Van jó alternatíva a műanyag elviteles dobozokra

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Új, sajátfejlesztésű környezetbarát termékkekkel rukkolt elő a Burapin Kft.

A cég 2010 óta foglalkozik gasztroipari termékek forgalmazásával Magyarországon és 2015 óta Szlovákiában. Fő tevékenységók az egyszerhasználatos gasztroipari termékek kis- és nagykereskedelmi értékesítése.  Tárolásra, szállításra és kiszolgálásra specializált termékek körét folyamatosan bővítik. Így nemrég egy saját fejlesztésű terméket is a piacra tudtak dobni.

A cég kiemelt figyelmet fordít a megújuló, újrahasznosítható csomagolás és a modern csomagolóanyagok magyarországi bevezetésére, így a tavalyi év során egy pályázatnak köszönhetően kifejlesztettek egy olyan környezetbarát Food Box-ot, amely a különböző hatóanyagú élelmiszereket megfelelő ideig tudja tárolni. Az új termék fejlesztésébe rengeteg energiát belefektettek, hiszen a termék kidolgozása mellett a gyártást is meg kellett szervezni, ehhez a Burapin Kft. két új gépet is vásárolt.

Ilyen a jövő elviteles doboza

A fejlesztés során egy 100%-ban műanyagmentes termékcsaládot is kifejlesztettek. A Bioline Food Box-ok a főételek, egytálételek és napi menünek tárolását és szállítását teszi lehetővé. A kivitelezése teljesen műanyagmentes, így a termék 100%-ban lebomló anyagokból készül. Emellett a fejlesztés során arra is figyeltek, hogy a terméket egy olyan vízbázisú anyaggal vonják be, amely zsír és víztaszító hatással rendelkezik, így ennek köszönhetően az ételek átázásmentesen hosszú ideig tárolhatók ebben a dobozban.