Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Különleges adománygyűjtő program indult útjára a Babilon Kiadó és a Vadaskert jóvoltából. Most bárki hazaviheti a Mágikus állatok iskolája főhőseit hűtőmágnes formájában.

A befolyt összeg fontos ügyet szolgál, terápiás kertet alakít ki belőle a kórház, ami az ellátásra szoruló gyermekek sikeres kezelését segíti.

Gyerek és állat együtt

A Mágikus állatok iskolája az elmúlt évek egyik legsikeresebb gyermekregény sorozata. Mágikus állatok, akik a gyerekek barátai és társai lesznek. Ezek a barátok segítenek leküzdeni a gyerekeknek a mindennapok nehézségeit.

 

Jó ügyet szolgál

A népszerű történet főszereplői most hűtőmágnesekre kerültek, bárki megvásárolhatja és hazaviheti őket, ezzel pedig jó ügyet is szolgál: a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátriai Kórház és Szakambulancia fejlesztését segíti. A mágnesek értékesítéséből befolyt összeget teljes egészében egy terápiás kert építésére fordítja a kórház. A telt házzal működő intézményben az elmúlt években ötszörösére nőtt a szorongásos, önsértő és depresszióban szenvedő gyerekek száma.

 

Kép: Babilon Kiadó