#hellogyőr

A Veres 1 Színház szinte hazajár Győrbe. Számtalan alkalommal vendégszerepelt már a Vaskakasban és a Richter teremben, és a színészek mindig visszajelzik, hogy a győri közönségtől valahogy erőteljesebben szól a taps. Imádnak itt játszani. A Veres 1 Színház Győrbe mindig elhozza azokat a színdarabokat, vígjátékokat, musicaleket, amik méltán aratnak sikert más városban is. 

 A színház alapítóinak és színészeinek a célja kezdetektől változatlan: minőségi szórakozást nyújtani a nézőknek!

A Veres 1 Színház nem csak a veresegyháziaké, bár a kisváros a 2014-es megalapítás óta büszke arra, hogy saját színháza lett. Veresegyházon 4 bérletsorral is jelen vannak, azonban szerte az országban játszanak, Szombathelytől Miskolcig. A színház alapított egy nyári szabadtéri fesztivált is, ez a Mézesvölgyi Nyár, amely nyaranta 2 hónapon át több mint 20 kiváló produkcióval várja a nézőket a csillagos ég alatt. Idén bivalyerős a program, ne hagyják ki, és nyáron látogassanak el Veresegyházra.

#színháznijó #veres1színház

 

Márciusban a győri közönség is megtapasztalhatja milyen fantasztikus színészi gárdával és előadásokkal készülnek a nézőknek a Veres 1 Színház művészei!

Nézzük, milyen előadásokat láthatnak a Vaskakas Bábszínház és a Richter terem színpadán:

  A helyzetkomikumban dúskáló 1×3 néha 4 (One For       The  Pot) egyik érdekessége, hogy a főhősét játszó   színésznek, Mohai Tamásnak egy este alatt négy   karakter bőrébe kell majd bújnia. Egy másik kuriózum   pedig a rendező személyéhez fűződik: Nagy Sándor   éppen tíz éve játssza az előadás főszerepét a Madách   Színházban. „Iszonyatosan nagy kihívás volt   memóriailag, fizikálisan és színészileg egyaránt” –   nyilatkozta Billy Hickory Wood alakjáról a Jászai Mari-   díjas színművész, aki úgy tervezi, az előadás a   harmincas évek világába fogja visszaröpíteni a nézőket.   A további szerepekben többek között Kerekes Józsefet,   Beleznay Endrét, Mihályfi Balázst és Zorgel Enikőt   láthatják.

  2023.03.03. | péntek | 19:00 Richter Terem Győr                                                                          Vészesen fogynak a jegyek!

 

  A negyvenes Vincent életében először apa lesz. Ez     alkalomból testvére, Élisabeth és sógora, Pierre   vacsorát rendez, ahová gyermekkori barátját, Claude-ot   is meghívják. Miközben Vincent feleségére, Annára   várnak, a vendégek kérdések özönével árasztják el a   leendő apát. Ám minden a feje tetejére áll, amikor   megkérdezik, hogyan fogják hívni a kis jövevényt.

  Vincenték ugyanis az Adolf nevet szánják a kisfiúnak.   A névadás körül parázs vita bontakozik ki, amelyben   régi sérelmek és titkok is felszínre kerülnek.

  Ez a kortárs francia vígjáték nem véletlenül vonz     nagyszámú, lelkes közönséget: szórakoztató, jó   humorral és kedélyesen szembesít az apró emberi   gyarlóságokkal, emellett igazi, filozófiai kérdéseket is   pedzeget.

2023.03.05. | vasárnap | 19:00 Richter Terem Győr

 

  A darab zseniális trükkje, hogy míg a szereplők a     sötétben tapogatóznak, addig a közönség mindvégig   fényesen mulat.

  Peter Shaffer, az Amadeus és az Equus szerzője     kevéssel a szexuális forradalom előtt írta Black Comedy   című bohózatát. Brindsley, a fiatal szobrász   áramkimaradás miatt egy sötétlő lakásban reked. Várt   és nem várt vendégei a sötétben egyre inkább úgy   kezdenek viselkedni, mintha tébolydából szabadultak   volna….

     2023.03.14. | kedd | 19:00

   Richter Terem Győr

   Szinte minden jegy elkelt!

 

  A történet a ’40-es évek Atlantájába kalauzolja a   nézőket, ahol a zsidó származású nyugdíjas tanárnő,   Miss Daisy Werthan éli magányos, ám annál aktívabb   életét. Az idős nő szentül hiszi, hogy mindent el tud   intézni egyedül – így számos balesete után az   autóvásárlást is –, és mivel véleményét nem rejti   véka alá, nem is siet senki a segítségére. Kivéve Hoke   Colburn, aki Daisy fiának megbízásából sofőrként   szegődik Daisy mellé. A kapcsolatuk nem indul   zökkenőmentesen, ám az évek során barátsággá   alakul.

       2023.03.22. | szerda | 19:00

      Vaskakas Bábszínház, Győr

 

  A vígjátékok mestere, Neil Simon ezúttal is kivételeset     alkotott. Krimitörténettel fűszerezett bohózatában az   első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget,   miközben nagyszerű lehetőséget kínál a színészeknek az   önfeledt, egész színpadot betöltő komédiázásra. A     nézőnek nincs is más dolga, minthogy hátra dőlve     figyelje a pletykák útját, s közben remekül szórakozzon a   felső tízezer bajba keveredett tagjain.

2023.03.28. | kedd | 19:00

Vaskakas Bábszínház, Győr

 

 

 

  Két angol úriember érkezik egy spanyol villába. Egyikük   a nejével, Fay-jel, a másik, az idősödő sorozatszínész   Howard pedig a nála húsz évvel fiatalabb butuska   cicababával, Dodie-val. A párok mindössze egy kellemes   hosszú hétvégét szeretnének eltölteni főnökük üresnek   hitt, dél-spanyol tengerparton fekvő fényűző   nyaralójában, ahol ráadásként még Raynor nyomozó és   Kutya, a gengszter is felbukkan. A furcsa párok furcsa   találkozásához három teljesen egyforma, ámde   merőben más tartalmú bőrönd szolgáltatja a végleges,   de annál inkább humoros szituációk sorozatát.

2023.03.29. | szerda | 19:00

Vaskakas Bábszínház Győr

 

Jegyek már válthatók mindkét helyszínre, sőt érdemes sietni, nehogy elfogyjanak, ugyanis van olyan előadás, amire már csak pár darab váltható!

VASKAKAS

GYŐR, Czuczor Gergely utca 17.
Jegyek online, kezelési költség nélkül válthatók. Szép Kártyát is elfogadunk.

Jegyinformáció: +36703717838

RICHTER TEREM

GYŐR, Aradi vértanúk útja 16.
Jegyek online, kezelési költség nélkül válthatók. Szép Kártyát is elfogadunk.

Jegyinformáció: +36703717838

(x)