Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

 

Az ország egyik ismert és sokak által használt rádiós megosztó portálján is megtalálható az már az Oxygen Music!

A 17 zenei csatornát tartalmazó Oxygen Musicot is hallgathatod már az Online Rádió weboldalon!
Annyi dolgod van, hogy kiválasztod melyik országos vagy helyi adót szeretnéd interneten hallgatni, jelen esetben az Oxygen Musicot,  rákattintás után pedig másodperceken belül elindul automatikusan az adás! 

A legjobb rádiók online is mind elérhetőek!

Az Oxygen Musicon mindig megtalálod a hangulatodhoz illő zenét, hiszen még olyan csatornát is találsz, ahol olasz slágereket hallgathatsz, vagy például Bud Spencer & Terence Hill filmzenéket!
De megtalálod napjaink zenei és aktuális híreit, hallgathatsz playlisteket és podcastokat is!
Kényelmes: bárhonnan, bármikor hallgathatod a kedvenc rádiódat, csak egy internetkapcsolatra van szükséged. Így nem kell otthon vagy autódban maradnod a kedvenc műsorod hallgatásához.

 

Minden magyar rádió elérhető az Online Rádió oldalán is!

Tehát ha nem a rádió saját oldalán szeretnéd, lehetőséged van hallgatni az Online Rádió oldaláról is az Oxygen Music rádiót, és élvezheted a zenehallgatás (vagy egyéb műsor) egyszerű lehetőségét! Csak dőlj hátra és élvezd a legújabb slágereket! Az oldalt bármilyen eszközön könnyedén használhatod a képernyő lezárása mellett is: A lezárás esetén sem némul el a rádióadás vagy az éppen szóló zene.

Érdemes kipróbálni egyetlen kattintással: https://online-radio.hu/