Lépcsőn kellett futniuk, miközben két pohár vizet egyensúlyoztak a tálcán. Ez volt az egyik feladat azon a versenyen, amelyet pincér-, szakács- és cukrásztanulóknak szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A cél az volt, hogy a diákok bemutathassák egymásnak és a zsűrinek, mit tanultak, a fiatalabbak pedig kedvet kapjanak valamelyik hiányszakmához. A rendezvény témája idén a megyerikumok voltak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Oxygen Media Híradó 2025.10.31.
 Mutatjuk a mai műsort és annak témáit:  Belvárosi fórum néven programsorozatot indított útjára a győri városvezetés, hogy a belvárosban élőkkel, a vállalkozókkal és a kulturális intézmények...



 
  
 
 
 
