Lépcsőn kellett futniuk, miközben két pohár vizet egyensúlyoztak a tálcán. Ez volt az egyik feladat azon a versenyen, amelyet pincér-, szakács- és cukrásztanulóknak szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A cél az volt, hogy a diákok bemutathassák egymásnak és a zsűrinek, mit tanultak, a fiatalabbak pedig kedvet kapjanak valamelyik hiányszakmához. A rendezvény témája idén a megyerikumok voltak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Téli nyitvatartás a főapátságban
A Pannonhalmi Főapátság téli nyitvatartásra váltott november 1-től, így márciusig két órával rövidül a látogatási idő. A Pannonhalmik Főapátság ma is a térség legvonzóbb turisztikai...