Lépcsőn kellett futniuk, miközben két pohár vizet egyensúlyoztak a tálcán. Ez volt az egyik feladat azon a versenyen, amelyet pincér-, szakács- és cukrásztanulóknak szervezett a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A cél az volt, hogy a diákok bemutathassák egymásnak és a zsűrinek, mit tanultak, a fiatalabbak pedig kedvet kapjanak valamelyik hiányszakmához. A rendezvény témája idén a megyerikumok voltak.
Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
NEKED AJÁNLJUK
Elkészült a 2026-os kéményseprési sormunkaterv
Idén is elkészítette és elérhetővé tette a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve a 2026. évi társasházi sormunkatervét. A katasztrófavédelem illetékességébe tartozó tizenkilenc vármegye és a főváros társasházainak...





