Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A KARA néven ismert dél-koreai együttes 2007-ben alakult, majd 2016-ban miután nem hosszabbították meg szerződésüket egykori ügynökségükkel, a DSP Mediaval, a csoport hivatalosan is feloszlott.

 

Néhány héttel ezelőtt viszont újabb örömhír látott napvilágot, miszerint a lányok újra összeálltak, ráadásul már készül legújabb, 15. jubileumi albumuk, Move Again néven. Ezt követően folyamatosan töltődtek fel a lemezhez kapcsolódó képek, míg nem 2022. november 29-én megjelent újdonsült videoklipjük is, a When I Move. A dal egyben az album névadó slágere is.

 

A kisfilmben a lányok, a már megszokott fényükben és pompájukban tündökölnek, mégis némileg eltérhet a régi stílusuktól, ugyanis a régi kislányos imidzsükkel ellentétben egy sokkal nőiesebb oldalukat láthatjuk. Fontos tudni, hogy ez az első közös kiadványuk nemcsak a 2013-as Full Bloom lemezük, de egykori csapattársuk, Goo Ha Ra, tragikus halála óta.