Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Vízvezeték javítási munkálatok miatt lesz forgalomkorlátozás Győrben

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Vezetékjavítási munkák kezdődnek szerdán Győrben a Buda utca – Corvin utca csomópontnál, emiatt ideiglenes forgalomkorlátozásra lehet számítani a környéken.

Az elöregedett ivóvízrendszer következtében a területen néhány hete csőtörés történt, melynek alkalmával megvizsgálva a rendszer állapotát kiderült, hogy a meglévő ivóvízvezeték vasbeton szerelvényaknájának idomai korrodáltak, meglehetősen rossz állapotban vannak, így azok mielőbbi cseréje, átépítése szükséges.

A munkálatok június 28-án kezdődnek, majd a szükséges átépítés több ütemben történik a következő hetekben. A munkavégzés ideiglenes forgalomkorlátozás mellett sávelhúzással fog megvalósulni, fenntartva a helyi busz, illetve egyéb gépjárművekkel való közlekedést. A forgalomkorlátozás miatt ideiglenesen néhány parkolóhelyet is megszüntetnek. 

A munkálatok első szakaszában a területen az ivóvízszolgáltatás időszakos szünetelése várható, amelyről az érintett felhasználókat előzetesen értesítik majd.