Kezdőlap GYŐR Győr - Közélet

Zenés családi délután Gyárvárosban

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Pro Urbe Győr díjjal kitüntetett Gyárvárosiak Baráti Köre Egyesület Gyárvárosi Zenés Családi Délutánt rendez október 16-án vasárnap a József Attila művelődési házban.

Az egyesület az elmúlt évekhez hasonlóan ebben az évben is megrendezi hagyományos, nagy sikerű családi délutánját.

Az esemény 2022. október 16, vasárnap 16 órakor kezdődik a József Attila művelődési házban.

Kiváló művészek sora szórakoztatja a délután résztvevőit:

  • FALLING IN LOVE címmel Rock&Roll musical show Horváth Melinda-Molnár Ágnes Mohácsi Attila-Tihanyi Dániel szereplésével
  • Rába Parti Country club táncbemutató
  • Hull az elsárgult levél” című zenés műsor Kosár Szabolcs, Józsa Janka, Sebestyén Tamás és Kosáry Judit előadóművészek szereplésével

A rendezvény meghívott díszvendégei Simon Róbert Balázs Országgyűlési Képviselő és Hajtó Péter a városrész Önkormányzati Képviselője.

Az eseményen lehetőség nyílik a Baráti körhöz való csatlakozásra is. Mindenkit szívesen lát az egyesület, aki szeretne részt venni a nagy múltú Baráti Kör rendezvényein, amely a tagok számára minden alkalommal ingyenes.

A rendezvény szünetében sor kerül a TISZTA UDVAR SZÉP KÖRNYEZET OKLEVÉL kerüljön átadásra. A rendezvény minden vendégünk számára ingyenes, de nagyon megköszönjük, ha bármely összeggel támogatják az egyesület működését.

A Baráti Kör 2004-es megalakulása óta segíti tevékenységével Gyárváros történelmi hagyományainak ápolását, rendezvényeivel hozzájárul a városrész kulturális életének ápolásához, a családias légkör megteremtéséhez.

Gyárváros – a múlt emlékét őrző városrész XXI. század Gyárvárosnak már nem az ipari központ szerepét adta, ehelyett egy olyan egyedi hangulatú, s napjainkban is egységes építészeti stílusú városrész maradt, ahol az 1915–17-ben, 1942–1944-ben, illetve 1967–69-ben épített szép, gondozott családi házakat és bérházakat, felfedező sétára csábító árnyas utcák ölelik körül.