Megszoktuk már, hogy bármit is tesz Jennifer Lopez, az automatikusan trendnek számít. Most egy új típusú francia manikűrt mutat nekünk, ami azonnal népszerű is lett.

Ebben az évben a top körömdíszítésben a francia manikűr nagyon tartja előkelő pozícióját. Néhány éve visszatért és népszerűsége egyre nő. Ezerféle variációban készíthető: elegáns, visszafogott, vidám és szemet gyönyörködtető. Csak is rajtunk múlik, melyiket válasszuk. Most pedig egy újabb változattal bővült a paletta, Tom Bachik műkörmös megosztotta az Instagramon Jennifer Lopez Baby French manikűrjét, nem is kell mondani, azonnal berobbant a trendek közé.
A babamanikűr abban tér el a klasszikus változattól, hogy a köröm hegyén a csík nagyon vékony. Ez finomabb és modernebb megjelenést kölcsönöz. Minden köröm hosszúságon és formán jól mutat, de arányai miatt a röviden is jól néz ki. Azoknak, akik a rövid körmöket részesítik előnyben, mindenképpen érdemes kipróbálniuk. A színkombináció teljes mértékben rajtunk múlik. Bátran szakadjunk el a hagyományostól és válasszuk azokat az árnyalatokat, melyek boldoggá tesznek.
Az egyszerű és elegáns Baby French manikűr nagyon jól kiemeli JLo gyönyörű eljegyzési gyűrűjét: